Volgers

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pageviews

Cash4Girls

Geld verdienen voor meiden
zondag 27 maart 2011

I Won Gorgeous Jewelry

Wegens internetproblemen is de artikel van gisteren verplaatst naar vandaag. Als ik vandaag geen problemen meer heb met internet, komt er als het goed is vanavond de My favourite 5 online. Sorry voor het ongemak, girls. Dus eigenlijk was dit artikel bedoelt voor gisteren. Ik kreeg deze week weer post van de postbode, en dit keer waren het sieraden die ik had gewonnen. Ik win de laatste tijd veel dingen. *schaam*  Ik laat jullie nu de beauty's zien:


Dit zijn de oorbellen die ik heb gewonnen bij Brenda. Ik ben er echt superblij mee! Deze komen van http://www.7thavenue.nl/ Ze zijn echt gorgeous! Nogmaals bedankt, Brenda en natuurlijk 7thAvenue! 

En dan heb ik nog deze uilenketting gewonnen: 


Ik heb deze gewonnen bij Maccia, ook deze komt van de webshop http://www.7thavenue.nl/ Het is een leuke webshop met mooie sieraden voor een aardig prijsje, dus ik zou zeker een kijkje nemen. Ik wil nogmaals Maccia en 7thAvenue bedanken! 

Dit is de close-up; 


Dit waren ze dan, ik houd van sieraden. Dus ik ben hier echt heel erg blij mee! 
Dankjewel allemaal! 

XOXO 


1 reacties:

Anoniem zei

It’s really a nice and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

nolvadex

About Me

Mijn foto
Een klein meisje die houdt van fashion&beauty en die addicted is aan cuteness. That's me! XOXO
Mijn volledige profiel weergeven

Follow me on twitter!

Follow with bloglovin

Follow Cutie Madness